horoszkóp

Milyen a szerelmetek? – Számold ki a csillagok segítségével

Ahhoz, hogy kielemezd a kapcsolatotokat, nem kell mást tenned, mint megszámolnod, hogy hány jegynyi távolságra vannak egymástól a csillagjegyeitek. Ha nem tudod pontosan, hogy hogyan követik egymást a csillagjegyek, nem baj, segítünk! A sorrend ez: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak. A Halak után pedig kezdődik elölről újra a Kossal. Nincs jelentősége annak, hogy előre vagy hátrafelé számolod-e a távolságot. A saját jegyedet vedd nullának, a mellette lévőt pedig egyesnek. (Például a Kostól a Bika 1 jegynyire van, a Mérleg 6 jegynyire, a Halak pedig 11 jegynyire.) Ha kiszámoltad a két csillagjegy közötti távolságot, olvasd el, hogy mit árul el ez a szerelmetekről!

0 jegynyi távolság, azonos csillagjegyek – Ha mindketten ugyanabban a jegyben születtetek, igen erős a vonzódás köztetek. Az azonos jegyű szerelmek gyakran kezdődnek azzal, hogy a két fél utálja egymást, ám a gyűlölet egyszer csak átcsap szerelembe. Gyakori, hogy szakítás után helyreáll az eredeti érzelem, és sokáig képtelenek megbocsátani egymásnak az exek.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Párod szinte teljes mértékben tükröt tart eléd, azaz ugyanazok a rossz tulajdonságai, mint a tieid. Ami zavar benne, az valószínűleg valami olyasmi, amivel magadban sem vagy megbékélve, amit szeretnél elnyomni. Ha elfogadod a saját hibáidat (és ezekkel együtt az övéit is), az elmélyítheti a kapcsolatotokat, és elsimítja a konfliktusaitokat!

1 vagy 11 jegynyi távolság – Az ilyen szerelmek jellemzője, hogy a kapcsolat csak lassan kezd el kibontakozni. Ritka, hogy két egymás melletti jegy első látásra egymásba szeressen. Az idő előrehaladtával azonban egyre mélyebb kapcsolat alakul ki köztetek, és egyre jobban megtanuljátok szeretni és kezelni a másikat. Ha egy évtizedet kibírtok egymás mellett, akkor a szerelmetek örök életű lesz.

Milyen a szerelmetek? – számold ki a csillagok segítségévelHogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Legyél minél tudatosabb szerető és társ. Mivel a kapcsolatotok alapja a folytonos fejlődés és tanulás, ne szégyellj önismereti és párkapcsolati szakkönyveket, cikkeket segítségül hívni a szerelmetek megtartása érdekében. A spontaneitás helyett legyél tudatos – ez a boldogságotok titka.

2 vagy 10 jegynyi távolság – Kiegészítitek egymást, mint a borsó meg a héja. Amiben te jó vagy, abban ő sutább, míg az ő szakterületéhez te nem értesz annyira. Ennek ellenére tulajdonképpen alig kellett dolgoznotok egymásért, hiszen a vonzalom szinte tapintható köztetek. Szívesen hallgatjátok egymás sztorijait, és szívesen hagyjátok érvényesülni a másikat. Igaz, ez a tolerancia csak addig tart, amíg mindkét fél szabadságot ad a másiknak.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Tekintsd a szerelmedet felfedezendő földrésznek, és mint egy kalandor utazó, térképezd fel az érzéseit, vágyait, ösztöneit és képességeit. Hidd el, mindent vonzónak fogsz látni, amit ezen az új földrészen találsz. Minél részletesebb térképpel rendelkezel a másikról, annál hosszabb és boldogabb kapcsolatra számíthatsz vele.

3 vagy 9 jegynyi távolság – Szerelmetek nem nevezhető zökkenőmentesnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetnétek boldogok együtt, de az már biztosan neked is feltűnt, hogy milyen nehéz természetű párt választottál magadnak. Ő pedig nyilván úgy gondolja, hogy veled nem egyszerű az élet. A valóságban azonban a személyiségjegyetek különbözőségei tehetnek mindenről. Ti azért választottátok egymást, hogy fejlesszétek, tanítsátok a másikat. Néha ezt bizony eléggé direktben kell megtennetek, mintha tanár-diák kapcsolat lenne köztetek.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Őrizzétek meg a szerelmetek boldog perceit is! Az ilyen kapcsolatok legnagyobb hibája az, ha annyira nevelni akarjátok a másikat, hogy megfeledkeztek a szerelemről, a szeretetről és a szexről. Minél többször fejezzétek ki egymás iránti szereteteteket, és szeretkezzetek minél többet!

Milyen a szerelmetek? – számold ki a csillagok segítségével4 vagy 8 jegynyi távolság – Olyanok vagytok, mint egy szerelmes gerlepár. Ezt a viszonyt és egymást valószínűleg ajándékba kaptátok a sorstól. A környezetetek szerint ti vagytok a tökéletes pár, és magától értetődő, hogy együtt vagytok. Könnyen, gyorsan fogadtátok el a másikat, de ez a könnyedség lehet a kapcsolatotok veszte is: ennél a jegytávolságnál bizony gyakran unatkozni kezdenek a partnerek, és gyakran hiányolják a kapcsolatból az izgalmakat, a partnerből pedig a tüzet.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Vigyetek több izgalmat a viszonyotokba! Próbáljatok ki együtt újfajta programokat, és igyekezzetek minél változatosabbá tenni a közös életeteket. Adjatok egymásnak rendszeresen „kimenőt”, amikor mindketten a saját barátaitokkal vagytok, illetve a párotok nélkül vesztek részt valamilyen programon. Ezekről a programokról azután részletesen számoljatok be egymásnak!

5 vagy 7 jegynyi távolság – A környezetetek valószínűleg egyáltalán nem érti, hogy hogyan szerethettetek egymásba. A kívülálló számára szinte két teljesen más univerzumban léteztek, amikben nincs is közös találkozási pont. Rosszakaróitok szerint valószínűleg pont egymást fogjátok vissza és akadályozzátok a fejlődésben. Ti ennek ellenére könnyen élhetitek meg úgy, hogy életetek legnagyobb szerencséje, hogy nem szalasztottátok el egymást. Valószínűleg volt néhány szakításközeli mélypont a viszonyotokban, amely ha ezeket túlélte, akkor bármit túlél majd.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Vegyétek figyelembe, hogy nagyon más a tempótok, az érzelmi életetek és talán a világfelfogásotok is. Felejtsétek el a kapcsolat folyamatos tesztelését, és ne szabjatok feltételeket egymásnak. A legjobbat azzal tehetitek a szerelmetekért, ha mindketten maximálisan önmagatokat adjátok. Ehhez persze az kell, hogy feltétel nélkül tudjátok elfogadni a másik különcségeit, és ne akarjátok megváltoztatni őt. Ez ugyanis csak állandó harchoz vezetne. Teremtsetek olyan biztonságos burkot magatoknak, amelybe nem hatolhat be a külvilág.

Milyen a szerelmetek? – számold ki a csillagok segítségével6 jegynyi távolság – Az ellentétek vonzzák egymást, és ez a ti szerencsétek. Kapcsolatotokban a tűz és a víz találkozott, hogy együtt valami teljesen újat hozzanak létre. Mindaddig lehettek boldogok együtt, amíg egyikőtök nem lesz túl erős. Akkor ugyanis a víz kioltja a tüzet, vagy a tűz változtatja gőzzé a vizet. Azaz arra kell vigyáznotok, hogy megtaláljátok a szerelmetekben a kellő egyensúlyt. Ha bármelyikőtök irányító szerepbe kerül, az a másik elnyomásával, és hosszú távon a viszony szétbomlásával jár. A szex igen fontos szerepet játszik a viszonyotokban.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Értékeld és csodáld a párodban a különbözőségét! Ne akard, hogy olyan legyen, mint te, és te se akarj olyanná válni, mint ő. A kapcsolatotok akkor működik a legboldogabban, ha demokratikus módon hozzátok meg a döntéseiteket. Bátran éljétek meg az egymás iránti szenvedélyeteket, és bátran mutassátok ki az érzelmeiteket!

szerencsehozó-horoszkóp

 


Nem csak a horoszkóp érdekes,hanem az utána következő 20 pont . Azt
nem lehet figyelmen kívül hagyni.!!!

Mi a csillagjegyed?VÍZÖNTŐ - A szerelmes

Derűlátó és becsületes. Kedves személyiség. Nagyon független.
Találékony és intelligens. Barátságos és kitartó. Nem tűnhet túl
lelkesnek. Kissé lázadó típus. Nagyon makacs, de eredeti és különleges
Kívül-belül vonzó. Különc személyiség. (11 évnyi szerencsétlenség vár
rád, ha nem továbbítod.)

SZŰZ- A maximalista

Partnerkapcsolatban domináns. Konzervatív. Mindig azt akarja, hogy övé
legyen az utolsó szó. Logikusan érvelő. Aggódó. Nagyon talpraesett.
Nem bírja a ricsajt és a rendetlenséget. Buzgó. Dolgos. Hűséges,
megértő.

Szép/gyönyörű.

Beszédes. Nehéz a kedvében járni. Szigorú. Gyakorlatias és nagyon
akadékoskodó. Gyakran félénk. Borúlátó. (7 évnyi szerencsétlenség vár
rád, ha nem továbbítod.)SKORPIÓ- A komoly

Nagyon energikus. Intelligens. Féltékeny és/vagy birtokolni vágyó.
Dolgos. Nagyszerűen csókol. Rögeszméssé vagy titokzatossá válhat.
Sokáig neheztel. Vonzó. Határozott. Tartós partnerkapcsolatot szereti.
Beszédes. Romantikus. Időnként énközpontú. Szenvedélyes és
lobbanékony. (4 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)MÉRLEG- Az egyensúlyra törekvő

Mindenkivel kedves, akivel találkozik. Nem tudja feladni az elveit.
Sajátos, egyedülálló vonzereje van. Kreatív, enrgikus és nagyon
társas. Utál egyedül lenni. Nyugodt, nagylelkű. Kedves és gyönyörű.
Flörtölő típus. Túl könnyen beadja a derekát. Halogató. Nagyon
hiszékeny. (9 évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)KOS- A vakmerő

Energikus. Vállalkozó szellemű és természetes. Magabiztos és lelkes.
Vicces. Szereti a kihívást. NAGYON türelmetlen. Néha önző. Lobbanékony
(könnyű felmérgesíteni). Lendületes, szenvedélyes és éleseszű.
Társaságkedvelő. Hamar elveszti az érdeklődését - könnyen unatkozik.
Egoista. Bátor és rámenős. Lehet belőle tornász vagy atélta. (16 évnyi
szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)IKREK - A dumagép

Talpraesett és szellemes.

Társaságkedvelő, nagyon beszédes. Lendületes, energikus.
Alkalmazkodók, de szükségük van az önkifejezésre. Vitatkozó és
szókimondó. Szereti a változatosságot. Sokoldalú. Elfoglalt, néha
ideges és feszült. Pletykafészek. Felszínesnek vagy logikátlannak
tűnhet, de csupán változékony Testileg és szellemileg is elragadó. (5
évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)OROSZLÁN - A főnök

Nagyon rendszerezett. Az életében szabályokra van szüksége - mintha
ellenőrzés alatt lenne. Szereti a korlátokat. Hajlamos mindent magára
vállalni. Főnökösködő. Szeret másokon segíteni. Társas és
társaságkedvelő. Jókedélyű. Nagylelkű, melegszívű. Érzékeny. Kreatív.
El van telve magával. Szerelmes típus. Az Oroszlán számára fontos,
hogy mindent jól csináljon. Vonzó. (13 évnyi szerencsétlenség vár rád,
ha nem továbbítod.)RÁK- Az oltalmazó

Szeszélyes, lobbanékony. Néha félénk. Nagyon szerelmes és törődő típus
Csinos/jóképű. Egy életre kiváló partner. Leleményes és nagy
képzelőerővel bír. Óvatos. Érzékeny típus. Szüksége van mások
szeretetére. Könnyű megbántani, de együttérző. (16 évnyi
szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)HALAK - Az álmodozó

Nagylelkű, kedves és figyelmes. Nagyon kreatív és nagy képzelőerővel
bír. Titokzatossá és bizonytalanná válhat. Érzékeny. Nem kedveli a
részleteket. Álmodozó és nem a valóságban él. Együttérző és szerelmes
típus. Kedves. Önzetlen. Jól csókol . Szép/gyönyörű. (8 évnyi
szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)BAK - Az akarnok

Türelmes és megfontolt. Gyakorlatias és durva. Törtető. Hajlamos arra,
hogy jól nézzen ki. Humoros és vicces. Lehet egy kissé félénk és
tartózkodó. Gyakran borúlátó. A bakok hajlamosak előbb cselekedni és
aztán gondolkodni és ezzel egyidőben barátságtalanok is lehetnek.
Sokáig neheztel. Szereti a kihívást. Megszerzi, amit akar. (20 évnyi
szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)BIKA- A kitartó

Sármos, de aggresszív. Úgy tűnhet, hogy unalmas, pedig nem. Dolgos
Melegszívű. Erős, van kitartása. Szilárd, stabil jellem és biztos a
dolgában. Nem keresi a legrövidebb utat. Szépségükre büszkék. Türelmes
és megbízható. Nagyszerű barátok és jó tanácsokat tudnak adni. Szerető
és kedves. Keményen, szenvedélyesen szeret. Érzelmileg fejezik ki
magukat. Hajlamosak vad, hisztérikás természetre Határozottak. Gyakran
túl sokat törődnek magukkal. Nagyon nagylelkűek. (12 évnyi
szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod.)NYILAS- A laza

Jó természettel megáldott, derűlátó. Nem akar felnőni (Peter Pan
szindróma). Önmagával törődik. Hencegő. Szereti a luxust és a
szerencsejátékot. Társas és társaságkedvelő. Nem szereti a
felelősséget. Gyakran fantáziál. Türelmetlen. Mindent viccesnek talál.
Nagyon sok barátja van. Flörtölő típus. Nem szereti a szabályokat.
Néha képmutató. Nem szereti a bezártságot â013 szűk helyeket, vagy
ruhákat. Nem szeret kétségek közt vergődni Kívül-belül gyönyörű. (14
évnyi szerencsétlenség vár rád, ha nem továbbítod) > > > > >6 perced vanEzkétségtelenül a legjobb továbbküldős levél, amit eddig kaptam.
Remélem neked is működni fog, meg nekem is!

6 perced van

Van valami igazán szép tanítás ezekben a szavakban akkor is, ha nem
vagy babonás. Az Anthony Robbins szervezet küldte ezt Neked. Tízszer
is körbejárta már a világot, mielőtt ez a magyar fordítás
megszületett, kiegészülve Og Mandino, Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer,
Steve Scot (Salamon fordításával) és több oly méltó emberek
tanításaival akik az emberiség javát szolgálni készek.Ne tartsd meg ezt az üzenetet6percen belül tovább kell ezt küldened, vagy kellemetlen meglepetés
ér. Igaz ez akkor is, ha nem vagy babonás, vagy általában nincs vagy
kevés a hited.Egy

Adj többet, mint amennyit elvárnak tőled, és ezt örömmel tedd.Kettő

Akármihez fogsz, szenvedéllyel csináld végig.Három

Harapd el szavaid, ha kritizálni akarsz, de a dicséreteket a tetőről is kiáltsd.Négy

Mikor azt mondod Szeretlek, érezd komolyan.Öt

Mikor bocsánatot kérsz, nézz az illető szemébe.Hat

Bízzál az emberekben, de láss keresztül a hímezett hazugságokon.Hét

Te egyedüli lélek vagy, aki valamiben a legjobb a világon, ezért
bízzál magadban és találd meg azt a valamit, ami lekötelezve az
emberiség javát szolgálja.Nyolc

Sose nevesd ki senki álmait. Akinek nincs álma, annak nincs is sok
mindene. Ha te az emberekben magadat is megismered, az a te lelki
biztonságodat fejleszti.Kilenc

Szeress mélyen és szenvedélyesen. Akkor is, ha fájdalmas lehet a
szakítás, ez az egyetlen módja annak, hogy teljessé tedd az életed.Tíz

Nézeteltérésben küzdj becsületesen - gúnyolódás nélkül.Tizenegy

Ne ítélj el senkit a rokonain keresztül vagy az első benyomásból.Tizenkettő

Tanulj mások hibájából.Tizenhárom

Ha valaki kérdez tőled valamit, amire nem akarsz válaszolni,
mosolyogva kérdezz vissza:

miért akarod ezt tudni?Tizennégy

Jusson eszedbe, hogy a nagy szerelem és a nagy siker nagy rizikóval jár.Tizenöt

Az igazságot és a kegyelmedet soha ne hagyd el, akaszd e kettőt
nyakadba, hogy mindig és

mindenhol a szíved közelében legyen.Tizenhat

Ha vesztettél, ne veszítsd el a tanulságotTizenhét

Jusson eszedbe a TTF. Tisztelet magad iránt, Tisztelet mások iránt, és
Felelősség a saját tettedért.Tizennyolc

Ne hagyd, hogy egy kis nézeteltérés tönkretegyen egy nagy barátságot.Tizenkilenc

Amint rájöttél, hogy hibáztál, igyekezz azt kijavítani.Húsz

Mosolyogj, miközben felveszed a telefont. A hívó érezni fogja a
hangodból, hogy jó szándékkal gondolsz rá.

Most következik a VIDÁM rész!?Küldd el e levelet legalább 5 személynek, és az életed meg fog változni.NEM SZABAD VISSZAKÜLDENI ANNAK, AKI EZT NEKED KÜLDTE!!!!!!!!!!!!!

1-4 személynek: Az életed kissé javulni fog.

5-9 személynek:Az életed igen csak kedvedre javulna.

9-14 személynek:Legalább 5 meglepetésed lesz a következő 3 hét alatt...

15 vagy többszemélynek: az életed gyökeresen meg fog javulni és
minden, amiről álmodtál, kezd megjelenni az életedben

 Ha szeretne hasznos és ingyenes információkhoz jutni kattintson ide

A szerelem gyűrűje

 

Kérdezze a varázsgömböt!

Kérdezze a varázsgömböt!

Az EZO.TV legújabb interaktív játéka!
Tegye fel egyértelmű, eldöntendő kérdését a gömbnek, majd nyomja meg a gömb alatt látható gombot.

Bővebben »

Interaktív jósda – Ismerje meg sorsszámát!

Interaktív jósda – Ismerje meg sorsszámát!

Mindenkinek van sorsszáma! Tudja meg, melyik az öné!

A sorsszám a számmisztika legelterjedtebb formája. Az az egyjegyű szám, amely a születési dátumból vagy a névből levezethető.

Minden számnak szimbolikus jelentősége van, amit jóslás, jövendölés során előszeretettel alkalmaznak a számmisztikusok.

Bővebben »

Jóslás teafűvel

Jóslás teafűvel

Tudja meg, mit mond a jövőjéről a teafű! Összpontosítson arra a kérdésre, mely leginkább foglalkoztatja (párkapcsolat, karrier, egészség, pénzügyek, stb.), majd kattintson a bögrére! A kirajzolódó szimbólum jelentése megadja kérdésére a választ!

 

Izing Klára: Sorsfordító éveket hoz a JUPITER

 

 
Az asztrológiában a Szaturnusz a sorsbolygó, amelynek állatövi jegyváltása mindenkinek változást hoz az életébe. Hogy az életnek mely területén következik be sorsforduló, Izing Klára összeállításából kiderül.
 
 
 
 
 
 
 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

 

Az elkövetkezendő időben gyakrabban fog külföldre utazni, mint korábban. Még az is megtörténhet, hogy idegen országban vállal majd állást, és nemcsak jelentős anyagi bevételre, hanem értékes tapasztalatokra és kapcsolatokra tehet szert. Minden esély meglesz arra, hogy visszaüljön az iskolapadba, tudását gyarapítsa, és az új ismereteknek köszönhetően a megélhetésében kerüljön jobb helyzetbe. Nagyobb szerepet kap életében a rendszeres mozgás, nemcsak a testi, hanem a lelki és szellemi kiegyensúlyozottság miatt is. Ám nagyon fontos, hogy ismerjen mértéket, mert ellenkező esetben sportsérülés vonhatja önt ki többször a forgalomból. Elhúzódó jogi problémája keletkezhet, ezért fontos lenne, hogy legalább a szaturnuszi időszak elején végiggondolja: az élet mely területén szükséges segítségül hívni a törvényt, és ennek megfelelően akár hivatalos dokumentumot, szerződést aláírni – hogy később ne érje nagyobb anyagi veszteség.

Olvasd el ezt is!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

 

Az elkövetkező szaturnuszi időszakban anyagi helyzete stabilabbá válhat, és olyasmikre is költhet, amikről jelenleg még úgy gondolhatja, színtiszta luxus. Sőt a sors olyan helyzetbe hozhatja, amelynek köszönhetően jelentősebb összeget takaríthat meg. A pénzt azonban ne otthon dugja el, hanem kérjen tanácsot pénzügyi, banki szakembertől, aki elmondhatja, melyek azok a lehetőségek, amelyek garantálják a nagyobb hozamot. Ez idő alatt többször nyílhat lehetőség flörtökre, kalandokra, amelyeket a titok jótékony homálya fedhet. Még akkor is így alakulhat, ha nem él párkapcsolatban, hiszen ezek olyan kapcsolatok lehetnek, amelyeket nyíltan nem vállalna, amelyek miatt talán még szégyenkezhetne is. Most nagyon fontos az egészségével törődni, különben kórházi kezelésre lehet szüksége. Ezt viszont elkerülhetné, ha a megelőzésre fordítana nagyobb hangsúlyt. Banki ügyben Fortuna, a szerencse istenasszonyának támogatását élvezheti.

Olvasd el ezt is!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

 

Az elkövetkezendő időszakban a párkapcsolatra kerül a nagyobb hangsúly. Minden adott lesz ahhoz, hogy az életnek ezen a területén rendet tegyen. Vagyis azokban a kapcsolatokban, amelyekre eddig a válságos helyzet volt a jellemző, a vitás kérdéseket rendezhetik, és mindkettőjük számára elfogadható helyzetet alakíthatnak ki. Azokban a viszonyokban, amelyekben partnerével sok mindenben nem értettek egyet, sőt a féltékenység zöld szemű szörnyetege is időről időre felbukkant, teljes lehet az egyetértés. Viszonyukat még meg is szilárdíthatják úgy, hogy hivatalosan is összekötik életüket. Ebben az időszakban olyan kapcsolatokra tehet szert, amelyeknek köszönhetően egyenesen úgy érezheti, a sors ajándéka ezeknek az embereknek a megismerése: az élet különböző területein élvezhet előnyöket a támogatásuknak köszönhetően. Csak csodálkozhat, amikor világossá válik, hogy ki az, aki eddig a háta mögött keverte a kártyát, és hozta önt kellemetlen helyzetbe.

Olvasd el ezt is!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

 

Dinamikus időszak köszönthet életébe. A munkában, a megélhetésben új távlatok nyílhatnak, ennek köszönhetően minden oka meglesz az örömre, a büszkeségre. Hiszen gondtalanabb időszak veheti kezdetét, emiatt a környezetében többen irigykedhetnek önre. Az elkövetkezendő időszakban a munkában történhetnek olyan átalakulások, amikor új helyzetbe kerülhet, és új emberekkel ismerkedhet meg. Lehetséges, hogy olyan kollégának, akivel jelenleg jó barátságot ápolt, a későbbiekben a viselkedése megváltozik, ami miatt ön eltávolodhat tőle. Tisztázó beszélgetésre is sor kerülhet, de ettől ne várjon csodákat: a viszonyuk már sohasem lehet olyan, mint az eltávolodás előtt. Sok ereje elmegy a családtagok ellátására, illetve ha otthonról van szó, akkor az elvégzendő feladatok nagy része az ön vállát fogja majd nyomni. Különleges külföldi utazásban is része lehet: az átélt élmények éveken keresztül lelki táplálékul szolgálhatnak.

Olvasd el ezt is!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

 

Életének egyik legszerencsésebb időszaka következik, amikor a párkapcsolatra helyeződik a hangsúly. Azokban a viszonyokban, amelyek most vagy a közelmúltban kerültek lezárásra, könnyebben túl tudja tenni magát a történteken, és képessé válhat lelkileg a nyitásra. Vagyis most rátalálhat arra a személyre, aki iránt talán kezdetben nem érez elragadtatottságot, de nagyon gyorsan kiderül, hogy ő az, akire mindig is vágyott, akit a legtitkosabb vágyaiban mindig is kívánt magának. Az is megtörténhet, hogy a család létszáma változik, és valaki talán megy, s valaki talán érkezik. Nagyon fontos, hogy a rokonaival szemben türelmes és elfogadó legyen, mert ezeknek az embereknek a segítségére sajnos rá lesz majd szorulva. Ebben az időszakban kevesebb ideje marad a szórakozásra, mert sok feladat hárul önre – köztük olyan is, amelyben nincs gyakorlata, tapasztalata, vagy ami teljes embert kíván.

Olvasd el ezt is!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

 

Amennyiben ön szülő, és a gyermeke annyi idős, hogy önállóságra érett, akkor számolni kell azzal, hogy csemetéje kirepül otthonról, netán már nem avatja be önt minden ügyébe, titkába. Ezzel a ténnyel barátkozzon meg minél előbb, így elkerülheti, hogy kettejük közt vita kerekedjen, ami után utódja végérvényesen eltávolodhat öntől. Legyen elfogadó, nyitott, és csak akkor adjon tanácsot, ha azt kérik! A munkahelyén új szabályokhoz és talán új emberekhez is igazodni kell, ami talán kezdetben kicsit nehezebben megy, de amint belerázódik az új helyzetbe, nem lesz oka panaszra. Ingatlannal kapcsolatos ügyet is intézhet, és előfordulhat, hogy olyan nagyszabású munkába vágja a fejszéjét, amely sok erőt, energiát és pénzt igényel. Rokonai közül valakinek a segítségére kell sietni, és a támogatásával könnyebbé teheti az életét. Amennyiben korábban egészségi problémákkal küszködött, akkor a szaturnuszi időszakban a rendszeres kontrollvizsgálatra azért van szükség, hogy a probléma ne újuljon ki.

Olvasd el ezt is!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

 

Talán soha nem voltak még annyira fontosak a kapcsolatok, mint a szaturnuszi esztendőkben. Lesznek olyan ismeretségek, amelyek megszűnnek, mások viszont új életre kelnek. A kapcsolatok nemcsak azért fontosak, mert profitálhat belőlük, hanem azért, mert ön is segítséget nyújthat másoknak. A testvéri viszonyok is próbatétel elé kerülhetnek, és a kapcsolat jövője azon múlhat, hogy ön mennyire tud alkalmazkodni a vér szerinti rokonaihoz. Éppen úgy a szomszédi viszonyokban is felfordulás várható, mert megtörténhet, hogy új lakó érkezik, aki a viselkedésével, az életritmusával alaposan átformálhatja az ön életét. Többször lesz úton, kisebb-nagyobb utazásokra kerülhet sor, éppen ezért szükség van balesetbiztosítás megkötésére. Az internet vagy valaki közreműködésével megismerheti azt a személyt, akivel összekötheti az életét, akiről úgy gondolhatja, a lelki társa.

Olvasd el ezt is!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

 

A nehéz, embert próbáló időszaknak vége. A korábban befektetett energiának most érik be a gyümölcse. Mindennél fontosabb lesz a biztonság – nemcsak az anyagi, hanem a lelki is – megteremtése. A családi életében is nagyobb átalakulásokra van kilátás, amikor teljes más irányú feladatai lesznek, mint eddig. Újfajta életritmust alakít majd ki, és az élet más területein szerez majd rutint. A házasságokban, régi együttélésekben társa eddig teljesen új oldalát ismerheti meg, és ez annyira elbűvölheti, hogy az a szerelem, az a rajongás, amelyet a kapcsolatuk elején érzett, ismét visszatérhet. A szaturnuszi időszakban számítani kell hatósági ellenőrzésre, esetleg az adóhivatal kitüntető figyelmére. De igénybe vehet olyan szolgáltatásokat is, amelyek nyomán anyagilag kedvezőbb helyzetbe kerülhet, vagy amelyeket eddig másoknál látott, és talán irigyelte is őket. Partnerének pedig segíthet lelkileg feldolgozni egy veszteséget.

Olvasd el ezt is!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

 

Sorsfordító évek elé nézhet. Gyökeres változások történhetnek az életében, amelyek miatt semmi sem folytatódhat a régi kerékvágásban. Ezek az események korábban mázsás súlyként nehezedhettek volna a vállára, és miattuk az életet túlságosan nehéznek tarthatta volna. Ám a „volna” szót a szaturnuszi években elfelejtheti, elsősorban azért, mert most ezeket a terheket nem érzi tehernek. Önként megy bele olyan helyzetekbe, amelyről a környezete úgy vélekedhet: ön kötözni való bolond. De nem baj, higgyék csak ezt, a lényeg: ön tudja, hogy mit és kit akar! És ennek megfelelően cselekszik, s ha kell, akkor talán éppen az érzelmei miatt vállalja, hogy az élete, a hétköznapjai átmenetileg bonyolultabbak lehetnek. Egy régi kapcsolatban is most érkezhet el arra a pontra, amikor szinte mindent megbocsát, de nem felejt. Így aztán nem érheti már meglepetés, hiszen tisztában van vele, hogy mit vállal.

Olvasd el ezt is!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

 

Még az is megtörténhet, hogy a szakmájában olyan lehetőség kínálkozik, amilyet a legmerészebb álmában sem látott. Lehetséges, hogy nemcsak szóban ismerik el, hanem anyagilag is jelentősnek nevezhető jutalomban részesül. Felmerülhet önben, hogy talán külföldön kellene dolgozni, vagy hosszabb időt eltölteni idegenben. Ezt a törekvését siker kíséri, csak bátran vágjon bele, ne hallgasson senkire! Olyasvalakivel kerülhet konfliktusba, akihez a karma láthatatlan szálai kötik, és aki mélyen megbántja a viselkedésével. Sajnos ezen nem lesz könnyű túllépni, még akkor sem, ha többen vigasztalják. Talán azt mutatja majd, hogy boldog, és nem viseli meg az ügy, ám ez csak a látszat. Belül fáj a lelke, vérzik a szíve. Ne keseredjen el, mindezt muszáj megtapasztalni azért, hogy legközelebb elkerülje ugyanezt, illetve hogy ez a helyzet ne ismétlődjön meg. Új közösségnek lehet majd a tagja, amely nagyon gyorsan befogadja, és amelynek köszönhetően az életet könnyebbnek, jobbnak érezheti.

Olvasd el ezt is!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

 

Vannak olyan családtagok, akikkel szemben teljesen tehetetlen. Hiába tudja, hogy mi jó önnek, a partnerének vagy a családjának, egy rokon annyira erőszakos lehet, hogy képtelen vele felvenni a harcot. Pedig a szaturnuszi időkben muszáj lesz, ugyanis ha nem veri vissza ennek a rokonnak a támadásait, arra még a jól működő párkapcsolata is rámehet. Ezért mérlegeljen, mielőtt szembeszáll vele: mi az, ami megéri, és mi az, amit nem engedhet meg. A munkájában lassú változás veheti kezdetét, és egyre inkább olyan elfoglaltsága lesz, amelyre talán mindig is vágyakozott, de korábban semmiféle remény nem volt arra, hogy ezt gyakorolhassa. Ne hallgasson senkire, tegye a dolgát, és elégedettség, boldogság, kiteljesedés lehet a jutalma. Új emberekkel kerülhet kapcsolatba, akik hatással lesznek a véleményére, sőt az értékrendje is fokozatosan átalakulhat. A házasságok, együttélések erősebbé válhatnak.

Olvasd el ezt is!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

 

Teljesen új életforma kialakítására nyílik lehetőség. Még az is megtörténhet, hogy végre-valahára le tud zárni egy olyan ügyet, amely miatt talán le kellett mondani önnek fontos dolgokról. Előfordulhat, hogy költözni fog, vagy belevág egy lakásfelújításba, építésbe. A munkájában nehéz helyzet alakulhat ki, ezért érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. A szaturnuszi időkben megtörténhet, hogy több munkahelyen tesz próbát, igyekszik minél több pénzt keresni. Az egyik lehetőséget követi majd a második, a harmadik. Lehetséges, hogy új szabályokhoz kell igazodni, ami nem lesz könnyű. Netán a kényszer viszi rá arra, hogy új szakmát válasszon, illetve emiatt visszaüljön az iskolapadba. Egy régi barát – akivel a kapcsolata már megszűnt – borsot törhet az orra alá, amit ön nem hagyhat szó nélkül. Elmúlt szerelemi kapcsolat újrakezdődhet. Ha párkapcsolatban él, legyen óvatos, mert könnyen lebukhat!

Olvasd el ezt is!

 

Napi szerelemteremtő mantra
Osho tükörmeditáció-technikája, hogy megtaláld önmagad
Aki egészséges, az igaz, aki beteg, az bűnös?

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Izing Klára horoszkópja a legfrissebb Nők Lapja Ezotéria Magazinban jelent meg. Ezúton jelezzük, hogy a címlapon egy hiba történt, nem a Szaturnusz hanem a Jupiter éve következik. Megértésüket köszönjük!

Bővebben a tartalomból

Asztrobeszélgetés Wolf Katival
Gyógyulás az érintés erejével
Fejben döntött fogyás
Megfejtheti az éjjel látottakat

 
 

Kínai horoszkóp

A kínai horoszkóp szerint 2015 a kecske éve, ami  békét, harmonikus együttélést és nyugalmat hoz magával.

A kínai asztrológusok holdévek szerint végzik a számításaikat, egy teljes hold-ciklus 60 évig tart, ami öt 12 éves sima ciklusból áll. Ez a 12 év a 12 állatövi jegyről lett elnevezve.

Ezek a jegyek a legenda szerint úgy keletkeztek, hogy Buddha magához hívta a Föld összes állatát. Hívására tizenketten jelentek meg. Elsőként a Patkány, majd a Bivaly, aTigris, a Nyúl, a Sárkány, a Kígyó, a , a Kecske, a Majom, a Kutya, majd a Disznó.

születésük alapján az embereket ezekbe a jegyekbe sorolja be a kínai horoszkóp.

 

 A Kecske éve most 2015. február 19-én kezdődik és 2016. február 7-ig tart. Tudd meg, mi vár rád ebben az évben!

 

Ez az év a kibékülés, a gyógyulás és a nyugalom reményét kínálja, amikhez azonban gyakran rögös út vezet, ezért ez az év egyben a nagy horderejű döntések éve is lesz. Az idei évben sok olyan lehetőség adódik majd munkahelyi és szerelmi téren egyaránt, amit csak észre kell venni és meg kell ragadni. Ez az év nagy lehetőségeket tartogat továbbá bizonyos tulajdonságok fejlesztésére, elsajátítására.

 

De lássuk, hogy mit is hoz a Kecske éve csillagjegyek szerint.

 

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

2015 a Vízöntők számára remek év lesz új vállalkozás beindítására. A munkában a Kecske évében többet kell teljesíteniük, de ennek meg lesz az eredménye. Szerelem terén a jegy szülötteinek újra szembesülniük kell azzal, hogy nem vágyhatnak egyszerre kalandra és komoly kapcsolatra, el kell dönteniük, mire vágynak igazán.

 

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénzügyi szempontból szerencsés év áll a Halak előtt, hisz előrelépésre számíthatnak munkájukban. Szerelmi térem hasonlóan pozitív év vár a Halakra, mindössze meg kell találniuk az egyensúlyt érzelmei közt.

 

Kos (03.21. – 04.20.)

A Kosok számára inkább a karrier, mintsem a szerelmi élet terén számíthatnak sikerekre. Ez az év alkalmas lehet a jövő megalapozására, de minderre csak akkor vannak jó esélyei, ha megtanul jobban gazdálkodni pénzével, megfontoltabban költekezik.

 

Bika (04.21. – 05.20.)

Remek év álla a Bikák előtt, hisz a jegy szülöttei szerelem és karrier terén is sikert sikerre halmoznak. A pénz a legválatlanabb pillanatokban talál a Bikákra. Remek év lesz ez az ismerkedésre, akiknek pedig meglévő kapcsolatuk van, akár az oltár előtt is találhatják magukat a Kecske évében.

 

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Energia és dinamika jellemzi az Ikrek idei évét. A karrier terén ugyan fontos döntés előtt állnak, ami nehézséget okoznak, de magánéletük remekül alakul majd. Jó eséllyel rátalál a szerelem az Ikrekre idén, akiknek azonban figyelniük kell arra, nehogy túlköltekezzék magukat, hisz az ő forrásaik sem kifogyhatatlanok.

 

Rák (06.22. – 07.22.)

A tavalyinál vidámabb év vár a Rák jegyben születettekre 2015-ben, ami új kapcsolatokat, és sok szórakozást rejt magában. A Kecske éve a nagy szerelmet is elhozhatja a Rákoknak, hisz lelki társuk az orruk előtt van, csak észre kell venniük őt. Karrierjük is felfelé ível, ám a csúcsig vezető út nem lesz akadályoktól mentes.

 

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Utazások tarkítják az Oroszlánok 2015-ös évét, csak arra kell vigyázniuk, hogy ne legyenek örökösen pesszimisták. A szerelem terén nagy változások nem várhatók, hacsak meg nem tanulják kontrollálni érzelmeiket a jegy szülöttei.

 

Szűz (08.24. – 09.23.)

A 2015-ös év legszerencsésebb jegye a szűz. Minden téren sikereket érnek el a jegy szülöttei, akiknek csak arra kell odafigyelniük, hogy ne tulajdonítsanak nagyobb jelentőséget a dolgoknak, mint amekkorát érdemelnek.

 

Mérleg (09.24. – 10.23.)

A jegy szülötteinek jó esélyei vannak régóta dédelgetett álmaik megvalósítására, mindössze arra van szükség ehhez, hogy szervezettebbek legyenek. Munkájukban előrelépések várhatók, magánéletük azonban nem hoz pozitív változást. A komoly kapcsolat még várat magára a Mérlegek számára.

 

Skorpió (10.24. – 11.23.)

Megfontolt döntések – ez legyen a Skorpiók jelmondata 2015-ben, ugyanis ha ezt betartják, gördülékenyen fognak haladni a dolgok. Karrierjében előrelépésre számíthat, csak próbáljon meg nyitottabb lenni az új dolgokra. Akik párkapcsolatban élnek, azok számára házasságot is hozhat az idei év.

 

Nyilas (11.24. – 12.21.)

A Nyilasok számára nagy szerelmet hoz a 2015-ös év. Ez az év alkalmas a régi eszmék maguk mögött hagyására, és szívük kitárására. Karrier terén nem várható nagy változás, előrelépés csak akkor valószínű, ha komolyabban veszik munkájukat, mint eddig.

 

Bak (12.22. – 01.20.)

A mindig változó kedélyállapot erőteljes hatást gyakorol a jegy szülötteire. Ha ezt sikerül háttérbe szorítaniuk, jó év vár a Bakokra. Szerelem terén nem valószínű, hogy hosszabb kapcsolatokat alakítanak ki, de a már meglévő kapcsolatok tovább mélyülnek a Kecske évében.

Tökéletes diétahoroszkóp

 

 

Halak (február 19. - március 20.)

Személyiséged: Gyöngéd, álmodozó, költői és időnként egy kissé zavarodott vagy. Rendre van szükség az életedben, mely megfelelő mederbe tereli fogyási szándékaidat.

Milyen fogyókúrát válassz: Olyan testmozgást válassz, amely illik a költői, művészi lelkedhez, mely segít kibontakozni – ilyen a jóga, a fal - vagy hegymászás vagy a futás. Hogy fogyókúrád hosszú távon sikeres legyen egy racionális, napi háromszori étkezésből álló diétát válassz, és tarts ki mellette.

A tökéletes fitnesz eszköz: A Gymbit jóga készlettel elsajátíthatod a jóga alapjait, ezáltal egészségesebb és harmónikusabb életet élhetsz. A készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a jógázáshoz, Pilates-edzéshez, nyújtáshoz, saját súllyal végzett gyakorlatokhoz és erősítő edzésekhez. Kattints ide a termékért >>

 

Kos (március 21. – április 19.)

Személyiséged: Makacs és szenvedélyes vagy, ezért remekül tudsz belevágni bármilyen fogyókúrába, de betartani azt már nem igazán sikerül, mert könnyen feladod.

Milyen fogyókúrát válassz: Egy olyan rövid távú, de intenzív edzésprogramot, amely fenn tudja tartani az érdeklődésedet – egészen addig, amíg meg nem unod. Az is beválhat, hogy fogyókúra-versenybe kezdesz az egyik barátoddal – mivel benned erős a versenyszellem, elképzelhetetlen, hogy másodikként végezz.

A tökéletes fitneszgép: A Moonsurfing alakformáló fitneszgép rendkívül változatos edzést tesz lehetővé. Egyetlen eszközzel több, mint 20 féle gyakorlatot végezhetsz, és mivel minden nap újabb kihívást jelent, ezért sosem fogod megunni. Kattints ide a termékért >>

 

Bika (április 20. – május 20.)

Személyiséged: Kissé lassú vagy és lusta, szereted a kényelmet – ám a hízásban egyáltalán nem vagy reménytelen, ezért olyan fogyókúrára van szükséged, amely valóban beválik.

Milyen fogyókúrát válassz: A rendszeres testmozgás és a diétához való szigorú ragaszkodás lesz a nyerő a számodra. Nem kell mást tenned, mint találni egy megfelelő fogyókúrát, és tartanod magad a kiszámítható, kissé unalmas, de annál hatékonyabb napirendhez, amely végül a gyakorlatban is eredményekkel fog járni.

A tökéletes fitneszgép: Egy lépcsőzőgépre még a leglustább emberek is fel tudnak állni. Nézd közben a TV-t, nézz a számítógépeden valamilyen filmet, beszélgess barátaiddal, és közben fogyaszd magad életed legjobb formájába azzal, hogy nem csinálsz mást csak taposol. Kattints ide a termékért >>

 

Ikrek (május 21. – június 21.)

Személyiséged: Fantasztikus képességed van arra, hogy teljes erőbedobással, őrült módon égesd a kalóriákat mindezt anélkül, hogy bármi különöset tennél érte. Használd ki lelkesedését!

Milyen fogyókúrát válassz: Neked inkább az lenne a fontos, hogy napközben, mialatt másvalamivel foglalkozol (dolgozol, újságot olvasol, tévét nézel, zenét hallgatsz stb.), többször egyél keveset.

A tökéletes fitneszgép: Mivel bármibe belevágsz azt teljes erőbedobással teszed, így neked egy elliptikus tréner a tökéletes választás, mely egyesíti a szobakerékpár, az evezőpad és a lépcsőzőgép összes előnyét, így garantáltan életed legjobb formájába hozhatod magad. Kattints ide a termékért >>

 

Rák (június 22. - július 22.)

Személyiséged: Te egy érzelmes ragadozó vagy, aki mindig közvetlenül lefekvés előtt eszik, és fontos, hogy mindig legyen a keze ügyében egy kis ennivaló. Ugye magadra ismersz?

Milyen fogyókúrát válassz: Mivel szereted az idődet az otthonod kényelmében tölteni, tanuld meg, hogyan készíthetsz finom, de nem túl zsíros ételeket. Mivel szorgalmas vagy és kitartó, bármilyen hosszabb fitnesz programra remekül reagál a szervezeted.

A tökéletes fitneszgép: A 5 Mins Shaper alakformáló edzőgép garantáltan tökéletes választás lesz a számodra, hisz mindig kéznél lesz otthon, ráadásul nagyon kevés edzéssel nagy eredményeket érhetsz el. Kattints ide a termékért >>

 

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Személyiséged: Melegszívű vagy, fenséges és lelkes, ugyanakkor nagyon sokat adsz a külsődre. Épp ezért fontos, hogy mindig a lehető legjobban nézzél ki.

Milyen fogyókúrát válassz: Fontos, hogy a megfelelő étkezés mellett mindenképp sportolj valamit. A legjobb, ha otthonodban, kényelmesen berendezel egy nyugodt fitnesz sarkot, ahol legalább napi fél órát eltöltesz. Szakíts rá időt, mert nagyon megéri.

A tökéletes fitneszgép: A Rock Gym 6 az 1-ben testformálóval hatékonyan edzheted hasad, lábad, popsid, melled és felsőtested izmait, így egy fitneszbérlet vagy 6 különböző fitneszgép megvásárlása helyett, egyetlen eszközzel letudod a napi edzést. Kattints ide a termékért >>

 

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Személyiséged: Általában mást okolsz a súlyod miatt, és rendkívül érzékenyen érintenek a fogyókúrával kapcsolatos problémák. De itt az idő beismerni, hogy saját magunk vagyunk felelősek a kinézetünkért.

Milyen fogyókúrát válassz: Válassz egy olyan fogyókúrát és egy olyan fitnesz programot, amely gyakorlatias, részletes, egyértelmű és tökéletesen ki van dolgozva. Kivételesen most vessz el a részletekben, és figyelj oda arra mit és hogyan csinálsz.

A tökéletes fitneszgép: A legjobb választás számodra egy szobakerékpár, mellyel akkor és ott tudsz biciklizni otthonod kényelmében, ahol csak szeretnél. A Gymbit X-Bike Focus kompakt, könnyű és összecsukható ezért garantáltan szeretni fogod. Kattints ide a termékért >>

 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Személyiséged: Sajnálatosan nagyon határozatlanul állsz hozzá a fogyókúrához. Általában gyorsan megggondolod magad, és minden fontosabb lesz a fogyásnál.

Milyen fogyókúrát válassz: Egy olyan fogyókúrára van szükséged, ami segíti abban, hogy egy kiegyensúlyozott és lényegre törő diétával megmaradj a helyes úton. Válassz olyat, ami nem teher, hanem inkább szórakozás és még élvezni is fogod majd, hogy fogyhatsz.

A tökéletes fitneszgép: Egyértelműen a U-Slender karcsúsító öv való neked, mivel ehhez nem kell még a lakásból sem kimozdulnod, nem kell semmilyen erőfeszítést tenned, csak felcsatolod a problémás területre és hagyjod, hogy a gép dolgozzon helyetted. Biztosan nem fogod feladni az edzést, nem fogsz ráunni, sem belefáradni, egyszerűen csak élvezd a jótékony hatását. Kattints ide a termékért >>

 

Skorpió (október 23. – november 21.)

Személyiséged: Alapvetően téged a „mindent vagy semmit” hozzáállás jellemez. A jó hír az, hogy – amennyiben úgy döntesz - rendkívül elszántan ragaszkodsz a diétádhoz – elképesztő akaraterőd van, ami ritkaság.

Milyen fogyókúrát válassz: Egy nagyon szigorú programra van szükséged, amely féken tartja a lobbanékony természeted, gyengéden ostorozza, és az egész szervezeted méregteleníti. Ha radikális változást szeretnél, radikális módszerekre van szükség. Az elhatározás végül mindig meghozza gyümölcsét. Gondold át hány kilót szeretnél fogyni, és ahhoz mérten étkezz, illetve kezdj bele egy kötött edzésprogramra

A tökéletes fitneszgép: Nem kell drága fitneszgépet vásárolnod ahhoz, hogy elérd a célodat. A Schildkröt fitnesz szett 2 db fél kg-os szivacsmarkolatú aerobik kézi súlyt, 2 db fél kg-os csukló- és bokasúlyt, 1 ugrálókötelet, valamint 2 darab, acélból készült, habszivacsborítású marokerősítőt tartalmaz, így változatos edzésprogramot építhetsz fel magadnak.Kattints ide a termékért >>

 

Nyilas (november 22. – december 21.)

Személyiséged: Mivel hajlamos vagy a klausztrofóbiára, szabadságra, kihívásokra és vidám, csicsergő kismadarakkal teli, nyitott térre van szükséged. Sajnos könnyen felkúsznak a plusz kilók, különösen a csípődre és a combodra.

Milyen fogyókúrát válassz: Ne pazarold az idődet az edzőterem, menj inkább túrázni. És eszedbe se jusson fogyókúrázni. Csak próbálj meg egészségesen étkezni, továbbra is élj energikusan, és ne hagyd, hogy mások beleszóljanak az életedbe.

A tökéletes fitnesz eszköz: Szabadságra van szükséged, és arra, hogy folyamatosan mozgásban legyél. Ezért nem kifejezetten ajánljuk, hogy otthoni dolgokkal kösd le magad, inkább válaszd a Walkmaxx futócipőt, mely speciális kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik minden mozdulathoz, így nagyszerű társad lesz a napi sétánál, kocogásnál vagy futásnál. Kattints ide a termékért >>

 

Bak (december 22. - január 19.)

Személyiséged: Gyengéd, csendes és időnként melankolikus lélek vagy. Nagyon jól bírod a fegyelmet, a rendet és a rendezett életmódot. Ez a fogyókúrában is előnyödre válhat.

Milyen fogyókúrát válassz: Válassz módszeres étrendi és mozgásprogramot, amely könnyű gyakorlatokat tartalmaz  – ez megakadályozza, hogy összeroppanj a nyomás alatt, és idő előtt feladd a küzdelmet a kilókkal szemben. Ne feledd, ha szeretnél előbbre jutni (márpedig te nagyon ambiciózus vagy), nem árt a szép külső.

A tökéletes fitnesz eszköz: A számodra nem lehet más jobb, mint a Door Way Gym erősítő, melyet ajtókeretre felszerelve húzódzkodóként használhatsz, de felülés, tricepszgyakorlatok, és hasprés elvégzésére is alkalmas, így akár egy teljes edzésprogramot meg tudsz vele tervezni, ráadásul a több százezres futópadokhoz képest ez egy rendkívül költséghatékony megoldás. Kattints ide a termékért >>

 

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Személyiséged: Az a típus vagy, aki mindent a saját elképzelése szerint akar csinálni. Rendkívül individualista csillagjegy, mégis te vagy az egyik legérzékenyebb jegy a horoszkópban.

Milyen fogyókúrát válassz: A Vízöntő az ízületeket és a vérkeringést uralja, ezért aktív edzéssel tudod legkönnyebben elégetni a kalóriákat. Azon szerencsés személyek egyike vagy, akiknek nem szükséges szigorú étrendeket betartania, diétáznia vagy koplalnia. Egész egyszerűen csak tűzz ki maga elé egy célt, és mozogj sokat.

A tökéletes fitnesz eszköz: A GymBit Magnetic Treadmill Dynamic S1 kiváló választás számodra, könnyű és megfizethető módja, hogy otthonod kényelmében végezz kardio edzéseket, függetlenül attól, hogy milyen az idő odakinn. A futás fokozza a vérkeringésedet, fokozza az ízületek hatékonyságát, fogyaszt és erőnlétet ad, amire szükséged van. Kattints ide a termékért >>