Klub Wellness by Oriflame

Szeretettel köszöntök minden egészséges életre,vagy csak egy kis fogyásra  vágyó érdeklődőt!

Az Oriflame konkrétan európai szervezetre fejlesztette ki vitaminjait és fogyókúrás programját.

Azonnali 30% haszon minden terméken, plusz további jutalékfizetés (3-21%) 3 hetente készpénzben.
Kötetlen időbeosztás, munka, gyes suli, nyugdíj mellett végezhető jól fizető mellékállás.
A későbbiekben főállásban is magas jövedelmet biz
tosít.
<iframe src="https://hu.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?sc_device=Blog&amp;potentialSponsor=288132" scrolling="no" frameborder="0" width="450" height="1400"></iframe>

Újdonság a kifejezetten európai szervezetre készített wellness program. Azoknak is hatásos vitaminok akik egészségesen akarnak élni.

<iframe src="https://hu.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?sc_device=Blog&amp;potentialSponsor=288132" scrolling="no" frameborder="0" width="450" height="1400"></iframe>

Termékek és hatásaik

Italpőorok: testsúly csökkenés

többlet energia

6,5 cal

7,5 gramm fehérje  ( veséseknek se árt napi egy adag )

6 gramm szénhidrát

1,5 gramm zsír

cukorbetegek is fogyaszthatják

vitaminok nőknek 

wellness-csomagok nőknek

21 tasak. Egy tasak tartalma:Omega 3-zsírsavtartalmú étrend-kiegészítő kapszula: 2 db kapszula;Svéd antioxidáns étrend-kiegészítő kapszula (astaxanthin): 1 db kapszula;Multivitamin és ásványi anyagok nőknek tabletta: 1 db tabletta

férfiaknak

wellnes-csomagok férfiaknak

21 tasak. Egy tasak tartalma:Omega 3-zsírsavtartalmú étrend-kiegészítő kapszula: 2 db kapszula;Svéd antioxidáns étrend-kiegészítő kapszula

Research and Innovation

 

Kutatás és innováció

A Wellness by Oriflame-készítmények receptúrájának összeállítása és a készítmények kifejlesztése a legújabb tudományos eredményekre alapozva, Svédországban történt. A természet bölcsességét a tudomány legjavával ötvözve, a szervezet természetes egyensúlyát figyelembe véve fejlesztettük ki egyedülálló és funkcionális étrend-kiegészítőinket, amelyek támogatják szervezetünk optimális működését.

A Wellness by Oriflame-készítmények garantálják a kiváló minőséget és hatékonyságot, és használatuk bizonyítottan biztonságos mindenki számára.

A Wellness-készítményeket széles körben tesztelték, és számos kísérletet végeztek annak alátámasztására, hogy az Oriflame Wellness-készítményei valóban biztonságosak és beváltják a termékígéreteket.

A Wellness by Oriflame tudományos tanácsadói munkájukról és kutatási eredményeikről híres orvosok, nemzetközileg elismert szaktekintélyek. Több éves tapasztalatuk van az egészség és a Wellness területén. A legújabb tudományos eredmények figyelembevételével teszik közzé az emberi szervezet működésével, az egészség és a tökéletes alak megőrzésével kapcsolatos, legújabb ismereteket. A minőség, a hatékonyság és a biztonság tekintetében a Wellness by Oriflame nem köt kompromisszumot!

Tanúsítványok

A németországi Sport és Dopping Kutatóközpont vizsgálatai alapján az Oriflame Italporai és az Astaxanthin megfelelnek a sportolói előírásoknak, és nem tartalmaznak tiltott összetevőket. Töltse le a tanúsítványokat a jobb oldalról.

Tanulmányok

 

Malmsten C L. Az astaxanthint tartalmazó étrend-kiegészítő bizonyítottan növeli az izmok terhelhetőségét - férfi diákokon végzett, kontrollcsoportos vizsgálat; Carotenoid Science, 13. kiadás, 2008. Tudjon meg többet!

GI Tanulmány - InZone, Natural Balance Shake; Brand-Miller J, Holt S. Sydney University, 2004 Tudjon meg többet!

Yamashita E. Az astaxanthint tartalmazó étrend-kiegészítő hatása a bőr szerkezetére; Carotenoid Science, 10. kiadás, 2006 Tudjon meg többet!

 

Natural Balance Shake (Eper-/vanília ízesítésű italpor) Tanulmány a testsúlyvesztésről - 1 év tapasztalatai, 2009., Igelösa Táplálkozástudományi Kutatóközpont, Svédország, Stig Steen professzor, MD, PhD, Lund Egyetem, Svédország Tudjon meg többet!

Keressen,segítek!


<iframe src="https://hu.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?sc_device=Blog&amp;potentialSponsor=288132" scrolling="no" frameborder="0" width="450" height="1400"></iframe>